marca-trusted
eLicitatie Certificari

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Cum alegi cel mai bun detergent profesional pentru rufe?

De ce anume ții cont atunci când îți alegi detergentul de rufe? Ce contează pentru tine mai mult: parfumul, costul, consistența, puterea de curățare? Cum fiecare suntem diferiți, la fel sunt și alegerile noastre însă, cu siguranță, puterea de curățare joacă un rol important pentru fiecare. Dar detergentul de rufe este un produs folosit pentru haine, lenjerii și prosoape, practic produse ce intră în contact direct cu pielea noastră și acesta ar trebui să fie, înainte de orice, sigur.

Ordinea în care se face curățenie. Cu ce începi?

O locuință curată ne dă o stare de bine, ne ajută să ne simțim mai relaxați în propriul cămin și să fim mai creativi. Însă curățenia în sine nu este o activitate pe placul tuturor, mulți considerând că pierd o mare parte din zi doar cu strânsul lucrurilor și igienizarea lor. Trecerea prin fiecare cameră te poate demotiva rapid și poate părea copleșitoare. Însă, pentru a economisi timp prețios tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași și o ordine anume, pentru a fi cu adevărat eficient.

Cum alegi cel mai bun balsam profesional pentru rufe?

Cine nu iubește parfumul proaspăt al rufelor abia scoase din mașina de spălat? Însă, de multe ori, detergentul nu este suficient pentru a lăsa hainele și lenjeriile moi și catifelate și cu un miros puternic și de aceea trebuie să apelezi la ajutorul unui balsam de rufe. Dar cum faci să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine?

Măsuri de protecție vara: cum te aperi de viruși și bacterii

După o perioadă de resticții de tot felul, apetitul pentru călătorii este unul mărit. Însă vara nu ne ferește de infecții, de virusuri, chiar dacă acestea din urmă nu mai sunt la fel de active precum sunt în sezonul rece, sau primăvara. Deși incidența cazurilor de infectări cu Sars-Cov-2 a scăzut simțitor odată ce venirea temperaturilor ridicate, nu înseamnă că virusul a dispărut și că nu mai trebuie să fim la fel de vigilenți cu igiena personală.

Curățarea și dezinfectarea vaselor și ustensilelor de bucătărie

Când vine vorba despre curățenia unei case, accentul cade întotdeauna pe bucătărie. Aici totul trebuie să strălucească deoarece este un mediu în care se gătește și se manevrează alimente crude care pot favoriza apariția anumitor microorganisme ce pot fi dăunătoare sănătății. De la vasele de gătit, la vesela de servit masa și până la dulapuri și suprafețe totul trebuie să fie impecabil. Poate mulți consideră spălarea farfuriilor ca fiind suficientă. Dar grație unor detergenți speciali, mai ales într-un context pandemic ca cel actual, poate ar fi mai bine să iei în considerare chiar dezinfectarea vaselor de bucătărie.

Cum să îți cureți covoarele acasă: de la A la Z

Alegerea unui covor trebuie făcută astfel încât modelul acestuia să se potrivească cu stilul casei, să vină în completarea mobilierului și a pieselor de decor. Sunt întotdeauna de preferat modelele atemporale, ce nu se demodează ușor, de a căror frumusețe te poți bucura timp îndelungat. Pentru a putea susține acest lucru însă, curățarea covoarelor trebuie să fie o activitate care să aibă loc în mod regulat și corect, pentru a proteja culorile și țesătura.

Ce înseamnă dezinfecția prin nebulizare?

Dezinfectarea mâinilor, a suprafețelor, a instrumentarului și a tuturor lucrurilor din jurul nostru este încă un subiect extrem de fierbinte și vine în susținerea unui stil de viață sănătos, departe de virusuri și bacterii. Pentru ca un spațiu să fie sigur, curățenia trebuie să fie întotdeauna precedată de dezinfectarea suprafețelor, procedeu care se poate face prin două variante: prin ștergerea suprafețelor cu dezinfectanți pentru suprafețe sau folosind un nebulizator.

Sortarea deșeurilor: Norme europene în vigoare și produse utile

Sortarea deșeurilor în vederea reciclării este o activitate foarte complexă ce se supune unor normative europene ce trebuie respectate întocmai, atât de utilizatorii casnici cât și de companii, mici sau mari, instituții și nu numai. Prin sortarea deșeurilor și depozitarea acestora într-o manieră corectă nu numai că ajutăm la salvarea naturii și a mediului înconjurător dar putem face economii, putem oferi un viitor cu un aer curat următoarelor generații.

Curățenia și dezinfecția în unitățile sanitare: Produse esențiale

Spre deosebire de alte domenii, atunci când vine vorba despre curățenia, dezinfecția și sterilizarea în unitățile sanitare, lucrurile sunt mult mai stricte și mult mai reglementate. Este locul în care nu ar trebui să se facă niciun compromis, pentru a nu pune în pericol sănătatea pacienților, a personalului medical și a celui administrativ. Procedura de curățenie și dezinfecție are rolul de decontaminare a unei unități medicale, îndepărtând eficient microorganismele de pe orice suprafață, ustensile și instrumente pentru a oferi un mediu sănătos.

Proceduri de igienizare a restaurantului: pas cu pas

Igiena într-un restaurant este un aspect obligatoriu mai ales prin prisma faptului că trebuie să asigure un mediu sănătos atât pentru clienți cât și pentru angajați dar și pentru a contribui la dezvoltarea unei imagini impecabile a locației respective. Gustul desăvârșit al preparatelor nu este suficient dacă igienizarea restaurantului și curățenia lasă de dorit. De aceea, o atenție sporită trebuie să se acorde acestui aspect.
151 - 160 din 225 articole