marca-trusted
eLicitatie Certificari

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale

Dotarea minimă a unui cabinet stomatologic. Ce prevede legea?

Pentru tratarea pacienților și pentru desfășurarea activității în condiții sigure și optime, un cabinet stomatologic trebuie să fie atât primitor cât și să întrunească condițiile minime de funcționare pentru a nu pune sănătatea celor care îi trec pragul în pericol. Astfel, activitățile medicale trebuie să aibă o formă juridică, de care se poate ocupa un avocat, jurist sau chiar contabil. După ce partea de acte a fost rezolvată, pentru a putea trece de inspecția Colegiului Medicilor Dentiști, este nevoie de un spațiu, de dotări pentru cabinet stomatologic precum instrumentarul necesar, mobilier, scaun, lumini și nu numai. Află din articol care sunt dotările unui cabinet stomatologic obligatorii!

Amenajarea unei camere de hotel. Sfaturi și dotări necesare

Vacanța reprezintă pentru mulți momentul mult așteptat de relaxare și răsfăț. Unul dintre lucrurile importante de care ținem cont atunci când ne alegem destinația de vacanță este, cu siguranță, locul de cazare. Acesta poate fi un hotel, pensiune sau apartament de tip Airbnb. Însă hotelul rămâne pentru mulți prima opțiune și, de aceea, acesta trebuie să arate impecabil iar amenajarea camerei de hotel să impresioneze oaspeții imediat ce au intrat pe ușă.  Iată cum ar trebui să arate și care sunt dotările unei camere de hotel de care aceasta ar trebui să dispună pentru ca turiștii care îi trec pragul să revină și cu altă ocazie și să lase recenzii pozitive!

Dotarea unui cabinet medical pentru medicina de familie

Nu de puține ori în viață oamenii sunt nevoiți să treacă pragul unui cabinet de medicină de familie, fie pentru o consultație, vaccinuri sau doar pentru obținerea unor avize și adeverințe solicitate fie la locul de muncă, fie la școala copiilor.  Însă, nu toate cabinetele arată la fel. Și nu toate sunt dotate corespunzător, așa cum legislația o impune.  Află din articol ce nu trebuie să lipsească din dotarea cabinetului de medicină de familie, mai ales dacă te gândești că este momentul să îți deschizi unul!

Proprietățile unui săpun de calitate. Recomandări pentru alegerea unui produs eficient

Utilizăm săpunul zilnic pentru a ne menține o igienă corectă a corpului însă, uneori, dacă nu este compatibil cu pielea noastră, aceasta poate avea de suferit. Așadar, care sunt criteriile după care ar trebui să alegem un săpun de calitate pe care să îl folosim în mod regulat? Află din articolul de față care sunt tipurile de săpun, ce proprietăți au acestea și cum ne ajută în lupta cu bacteriile și murdăria!

Curățarea cuptorului cu microunde. Sfaturi de care să ții cont și greșeli pe care să le eviți

Cuptorul cu microunde este unul dintre aparatele electrocasnice care se murdărește cel mai ușor. Fie că ai decis să încălzești mâncarea sau să dezgheți carnea scoasă din congelator și ai uitat să îi pui capacul de protecție, te poți trezi cu interiorul acestuia murdar în doar câteva secunde. Îți vom arăta în articolul de față câteva trucuri pentru curățarea cuptorului cu microunde rapid și eficient.

Curățarea aragazului. Trucuri și produse recomandate

Bucătăria este oglinda casei și trebuie întreținută corespunzător pentru a rămâne un loc sigur și igienic pentru întreaga familie. Întreținerea pieselor de mobilier, a suprafețelor și a aparaturii electrocasnice este o sarcină constantă, de la care nu trebuie să existe abateri. Însă murdăria, grăsimea arsă și faianța stropită sunt garantate într-o bucătărie în care se gătește în mod constant. Și știi care este aparatul care are cel mai mult de suferit? Chiar aragazul.

Colectarea selectivă a deșeurilor. Reguli și recomandări pentru clinici medicale și spitale

Modernizarea societății și dezvoltarea acesteia au atras după sine, așa cum este și firesc, și anumite dezavantaje, precum producția exagerată de deșeuri. Necolectate selectiv, adică separat, astfel încât unele dintre ele să poată fi reciclate și refolosite, acestea vor ajunge în natură, distrugând mediul, dar și sănătatea noastră. De aceea, în ultimii ani s-a pus accentul din punct de vedere legislativ pe o colectare selectivă a deșeurilor, atât în mediul casnic, cât și în cadrul companiilor, a instituțiilor publice, clinici medicale și spitale.

Curățarea grăsimii întărite. Produse recomandate și ponturi care îți vor fi de ajutor

Ori de câte ori gătim, chit să folosim ochiurile aragazului sau cuptorul, atât vasele folosite, cât și electrocasnicele se murdăresc de grăsime. Dacă se iau măsuri imediat, aceasta se poate curăța destul de ușor cu produse de curățenie profesionale. Însă, pe măsură ce trece timpul, curățarea grăsimii întărite poate deveni dificilă. Însă nu trebuie să te îngrijorezi căci îți venim în ajutor cu soluții (aproape) magice cu ajutorul cărora te vei putea bucura din nou de o bucătărie impecabilă.

Beneficiile aromaterapiei. Cum contribuie la starea ta de bine?

Aromaterapia este o ramură a medicinii naturiste ce are la bază utilizarea ierburilor aromatice provenite din diverse plante. Uleiurile esențiale extrase din plante au fost folosite de-a lungul timpului pentru prevenirea și chiar tratarea unor afecțiuni, fiind extrem de apreciate de o mulțime de oameni pentru proprietățile lor. Descoperă din articolul următor care sunt beneficiile aromaterapiei!
81 - 90 din 225 articole